Quinny Speedi komplett szett
Quinny Speedi komplett szett
Quinny Speedi komplett szett
Quinny Speedi komplett szett
Quinny Speedi komplett szett

Quinny Speedi komplett szett

Használt Feltöltve: 2019.08.04 20:58
45 000 Ft.
ancsy79, Budapest
Újdonsült tulajdonosát várja tisztán , illatosan a remek állapotban lévő 3 részes babakocsink!:) Részei: Babakocsi váz Sport rész Dreami mózeskosár Maxi Cosi hordozó Adapter hordozóhoz és mózes is egyben Karfa Napernyőt és Quinny pelenkázótáskát (a táska tetején pár szálat kihúzott mosás közben egy tépőzár sajnos , de ettől függetlenül tökéletes allapotú) is adok hozzá!:) A többfunkciós babakocsi jellemzői: A Quinny Speedi babakocsik időtállóak , tartósak , extra strapabíróak. 4-5 éves korig is használhatók gond nélkül. A kezelhetőségük gyors , könnyed mozdulatokkal történik. Prémium színvonalat képviselnek a minőség tekintetében. Azoknak a szülőknek ajánlom , akik sportos életet élnek , szeretik a sok gyaloglást , a természetjárást , hosszú (erdő)sétákat , a városban pedig a gyors , rugalmas haladást , és sokat járnak gyalog. Én ezzel kezdtem a babakocsis futás korszakát is!:) A Speedivel macskaköves , göröngyös úton is kiválóan lehet haladni , a babakocsit nem viseli meg a rázós , viszontagságos talaj , évekig jó társ lesz a jövés-menésben. A manőverezés szuper könnyű a Speedivel! Első kereke 360 fokban körbeforog. Ha göröngyös az út , az első kereket fixáljuk le , így nem tud elforogni. A háttámla dönthető. A lábtartó magassága állítható. Bowdenes karral működtethető lassító fékje is van , mely mindkét hátsókereket fékezi. A bevásárlókosár mélysége állítható , attól függően , mennyit pakolunk bele. Könnyített alumínium váz. A váz rendkívül masszív , de csak 9 , 2 kg. Az ülőrésszel és napfénytetővel együtt 12 , 6 kg. Nyitás-csukás egy kézzel! A váz lapjára csukható és megáll összecsukva a földön. Transzport zár: nem nyílik szét szállítás közben. Méret összecsukva: 86 x 53 x 30 cm (kicsi autókban is elfér)

Kérdések az eladóhoz

 • Szia! Érdeklődnék, hogy megvan e még a Quinny babakocsi? Minket érdekelne, ha még nem kelt el. Üdv: Blanka
  Blanyo
 • Kedves Blanka! Mar van ra egy erdeklodo, de szerintem neki ez nagy lesz, ugyhogy nezzetek meg nyugodtan!:) Kozben megtalaltam a hordozohoz az ujszulott szukitot is!;)
  ancsy79
 • Szia! Rendben, szívesen megnéznénk. Merre laktok? Esetleg facebookon tudunk csetelni? Az kicsit egyszerűbb lenne. Engem Szábtósi Blankaként megtalálsz. Köszi: Blanka
  Blanyo
 • Korrekció: Szántósi Blanka :-)
  Blanyo

ancsy79 asztaláról