Néhány ötlet hogyan rendezd be a babaszobát olcsón, de mégis ízlésesen

Ha valami nagyon fontossal akarnám kezdeni, azt mondanám szeretettel. De ez alap, ez megvan már Benned, nem kell külön megemlíteni.

 

A babaszoba berendezésénél sokszor meghatározó az ember anyagi helyzete, most talán arra gondolsz, hogy nincs is a babádnak külön szobája. Azt gondoljuk ezek most nem releváns problémák. Egy picinek, aki Hozzád fog érkezni, az a fontos, hogy Te a közelében légy, érezze, hogy szeretik, hogy várták az érkezését. Nem fog körülnézni és számon kérni Rajtad, hogy miért csak egy kis sarok jutott neki.

 

Ne foglalkozz most ezzel! Ennek a kis jövevénynek a szülői hálószobában -vagy ahol Te alszol-, esetleg a nagyobb testvér szobájában is ki tudsz alakítani úgy egy sarkot, hogy az olyan legyen, mint egy önálló kis birodalom. 

 

És ehhez még a legdrágább holmikra sincs szükséged. 

 

A legegyszerűbb bababútor is megfelelő, ha a kiegészítőket jól választod meg, és ha egy-két dolgot még magad is elkészítesz. Ehhez nem kell feltétlen kézügyesség, de ha egyébként is szeretsz kreatívkodni, akkor a határ a csillagos ég.

 

Egy dologra azért érdemes odafigyelni: a bútor ne legyen színes, csiricsáré, kivéve, ha a Te ízlésednek pont ez a megfelelő. Vagy, ha olyat örököltetek barátnőtől, unokatesótól. Ez esetben csak a színek miatt van megkötve a kezed, de harmóniát minden színben fel lehet lelni, főként, ha a kiegészítők kiválasztásánál figyelembe veszed a bútor színét is. 

 

 

 

Néhány ötlet:

 

Ezeket a színes betűket, melyből kirakhatod a babád nevét, vagy egy üzenetet a számára, kivághatod kartonból, kreatív boltokban kapható színes, mintás papírokból, de nyomtathatsz is, vagy magad is festhetsz párat. Akár a falra.

 

 

 

 

 

 

 

Kiválaszthatsz a kartonból egy két színt, amiből valamilyen formát, alakzatot kivágva klassz képet készíthetsz a szoba egy másik falára vagy a polcra. Egyszerű ötlet, de mégis , a betűkkel harmonizálva különlegessé teheted vele a babasarkot.

 

 

 

 

 

Amikor ezzel meg vagy, akkor kutass fel néhány színben ide passzoló szalvétát és készíts a falról lelógatható gömböket! Hidd el, piszok egyszerű és mégis lenyűgöző a látvány.

Jól jöhet most a Nagyid kiszuperált fotelja is. 

Ha nagyon  molyrágta már, akkor egy olcsó, egyszínű pléddel, ágytakaróval, turkálóban vett méteráruval letakarhatod és egy díszpárnával feldobhatod az   összhatást. 

 

Reméljük, hogy sikerült némi ötleted adnunk Neked! 

Ne ijedj meg, nem több utánajárás ez, mintha mindent megveszel az első boltban! Különösen, ha a leírtak nagy részét akár fotelban ülve is beszerezheted Nálunk, itt a csakbabán.

 

Jó börzézést!

 

A csakbaba.hu csapata

 

A képek forrása: www.pinterest.com

Hozzászólások