Megújul a csakbaba.hu blog kövess minket hétről hétre!

Az anyává válás minden nő életében a legszebb pillanat. Egy pillanat mely megváltoztat minket, és számunkra az egész világot. Az elején még nem is tudjuk, hogy mennyi „legszebb pillanat” lesz az együtt töltött évek alatt gyermekünkkel, gyermekeinkkel. Az elégedett mosolyok, érintések, kacagások, az első önálló léptek vagy az első átaludt éjszaka. Természetesen a hétköznapok sok nehézséggel is együtt járnak, mindezekkel együtt, ez a legszebb és legnehezebb hivatás, melyet egy nő kaphat az életében.

28 éves átlagos anyukaként, jómagam is élem a gyerekesek hétköznapjait, kisfiammal, Mátéval, aki már 3 éves. Hétről-hétre a mi életünkbe is be tudtok pillantani egy kicsit. Minden bejegyzésemhez szívesen fogadom a véleményeteket, hisz minden anyának jól esik, ha tud beszélgetni a többi édesanyával, akár blogon keresztül is.

Itt próbálom összefoglalni egy anyuka örömeit, nehézségeit, olykor szomorúságait. Hétről-hétre olvashattok bejegyzéseket, mik és hogyan zajlanak egy kisgyermekes családban. Emellett rendszeresen foglalkozunk érdekes témákkal cikkek formájában, melyek segítséget nyújthatnak, hogy gördülékenyebben teljenek a napok. 

Osszuk meg egymással tapasztalatainkat, mindennapjaikat!

O.K.G.

Hozzászólások